Om Webbplatsen

Operation Kvinnofrids hemsida ska hjälpa dig som besökare att finna information om Operation Kvinnofrid och om vår verksamhet. Webbplatsen är framtagen av parterna som samverkar i Operation Kvinnofrid. 

Olika sätt att hitta på webbplatsen

På startsidan hittar du en vänstermeny där den mesta informationen om vår verksamhet finns. På startsidan finns även ingångar till Hedershuset, länkar och våra senast publicerade nyheter. Till höger i sidhuvudet hittar du tre andra sätt att navigera: Innehåll A-Ö, sökfunktionen eller webbkartan.  

 

Innehåll A-Ö

Sökord i alfabetisk ordning - sådant som vi vet att många vill hitta på vår webbplats. Om du till exempel letar efter Hedershuset så ska du klicka på bokstaven H.  

 

Sökfunktion

I sidhuvudet finns en sökruta där du kan skriva in valfritt ord, sökningen görs på hela webbplatsen. Den ger träffar på alla typer av innehåll. Träfflistan är sorterad efter de sidor eller dokument som bäst matchar det angivna sökordet.  

 

Webbkarta

Visar den hierarkiska strukturen.    

 

Läsprogram för pdf-dokument

Vissa dokument på webbplatsen är sparade i Portable Document Format (PDF) och för att läsa dem behöver du Adobe Acrobat Reader, som du helt gratis kan ladda hem från Adobe.    

 

Användning av material, upphovsrätt

Vår webbplats innehåller texter, kartor, bilder och illustrationer som är upphovsrättsskyddade och får inte användas utan tillstånd. Detsamma gäller vår logotyp. Där källa ej är angiven är Operation Kvinnofrid upphovsman.