Mötesplatsen börjar ta form!

Nu händer det saker! Projektgruppen för Mötesplats Goda exempel 2019 har fått in över 50 goda exempel, inspirationsföreläsarna är satta och i april kommer en föranmälan skickas ut till cheferna i länen.

Projektgruppen är i full färd med att planera programmet för Mötesplats Goda exempel 2019. Vi har fått in över 50 goda exempel från kommunerna och länsstyrelserna i Västra Götaland och Halland! Projektgruppen tackar ödmjukast alla som har bidragit (och kommer att bidra!)! Alla som har lämnat in ett gott exempel kommer att få personlig återkoppling under våren.

Det vi vill släppa från programmet redan nu är inspirationsföreläsarna för mötesplatsen! Vi är stolta över att få samarbeta med två toppföreläsare som passar in på mötesplatsens röda tråd: Nu snackar vi Visioner på riktigt.

Inledningsföreläsare är Ami Hemviken. Ami är beteendevetare och en av Sveriges främsta föreläsare inom beteende, påverkan, relationer och kommunikation och en utbildare som alltid lyckas lyfta och inspirera sin publik.

Ami.png

Avslutningsföreläsare är Johnny Sundin. Johnny har en bakgrund från media, kommunikation, utbildning och eventbranschen. Han vet vad det innebär att visualisera, skapa tydlighet och att inspirera sin publik till att både förstå och känna.

Johnny.png

I början av april kommer cheferna i Västra Götaland och Halland att få en föranmälan till mötesplatsen. Konferensen är deltagarfinasierad och därför är det viktigt för oss att veta hur många som planerar att delta!

Vi ses!

Hälsningar från projektgruppen för Mötesplats Goda exempel