Vad hände i miljösamverkan 2017?

Nu finns verksamhetsberättelsen på hemsidan! I presentationen hittar du information om vad som hände i Miljösamverkan Västra Götaland och Miljösamverkan Halland under 2017.

Verksamhetsberättelsen 2017 är gemensam för Miljösamverkan Västra Götaland och Miljösamverkan Halland. Berättelsen är en power point med talmanus. Målgruppen är politiker i miljönämnd. Om presentationen görs i Hallands län tas bilden med ekonomin för Miljösamverkan Västra Götaland bort och vice versa. Presentationen tar ca 20 minuter. Presentera gärna verksamhetsberättelsen för politiker och på arbetsplatsen. Här är några tips:

• Läs igenom innan. Använd gärna dina egna ord.
  • Ta bort bilden som inte handlar om din miljösamverkans ekonomi.
  • Välj 2 projekt att presentera (för att det inte ska ta för lång tid), förslagsvis ett projekt din kommun medverkat i.
  • Ibland finns extramaterial längst ner i manusrutan om det uppkommer frågor.

Här hittar du presentationen. Se boxen till höger, under mappen Verksamhetsberättelser.

Se även presentationen här:  Verksamhetsberättelse 2017.pptx

VBnyhet.png

Konktakta projektledarna vid frågor eller funderingar!

Maria Andersson maria.o.andersson@lansstyrelsen.se

Emma Andersson emma.k.andersson@lansstyrelsen.se