Vi är den myndighet vi själva vill möta

Mötesplats Goda exempel 2017 lockade cirka 370 deltagare från i huvudsak Västra Götaland och Hallands län. Utvärderingen från deltagarna efter konferensen gav höga betyg och kloka tankar för framtida mötesplatser. Nu finns dokumentationen tillgänglig på Tillsynsportalen Väst.

Den 29-30 november genomfördes Mötesplats Goda Exempel 2017 på Lindholmen Science center i Göteborg. Konstnären och inspiratören Mikael Genberg inledde konferensen och berättade bland annat om hur han vill sätta en liten röd stuga på månen. Lets dance stjärnan Tobias Karlssons starka berättelse om resan mot sina drömmar avslutade konferensen. Föreläsningar som gav kramp både i magen och halsen av skratt, känslor och tårar.

Vi är den myndighet vi själva vill möta

Deltagarna fick under dagarna lyssna på parallella föreläsningar om bland annat motiverande samtal, handdatorer, jämställdhet, sociala medier i jobbet, samverkan mellan myndigheter, nöjda medarbetare, arbetsglädje och mycket mer. Den röda tråden under dagarna var "Vi är den myndighet vi själva vill möta". Detta genomsyrade såväl föreläsningarna som de utställningar som deltagarna själva bidrog med.

Mötesplats Goda exempel anordnas vartannat år av Miljösamverkan Västra Götaland och Miljösamverkan Halland. Den riktar sig till de som jobbar på miljömyndighet på kommun och länsstyrelse inklusive djurskydd, samt alla som är knutna till kontoret till exempel administratör och chefer, i Västra Götaland och Hallands län.

Läs mer på Mötesplats Goda exempel 2017 externa sida

Här finner du fullständig dokumentation (Tillsynsportalen Väst).

Tillsynsportalen Väst kräver att du är registrerad användare. Portalen ägs av Länsstyrelsen i Västra Götalands län och är till för dig som arbetar med tillsyn inom miljöbalkens område på länets miljökontor och för Länsstyrelsen i Västra Götalands län och Hallands län. Om du tillhör målgruppen och inte kommer in på Tillsynsportalen Väst kan du kontakta miljoskydd.vastragotaland@lansstyrelsen.se 

Frågor om dokumentation, eller är du nyfiken på Mötesplats Goda exempel?

Hör gärna av dig till maria.o.andersson@lansstyrelsen.se

 

inkastare.jpg