Ett till datum för fortsättningsutbildningen!

På grund av efterfrågan så kör vi fortsättningsutbildningen, Kommunikation och bemötande dag 4, ett till datum i höst! Ta chansen att gå den uppskattade utbildningen den 19 november! Först till kvarn!

​​Miljösamverkan hade den 17 maj premiär av vår nya fortsättningsutbildning i kommunikation och bemötande! Vi kallar den nya utbildningen för Kommunikation och bemötande dag 4. Deltagarna på premiäromgången hade höga förväntningar men utvärderingen visar att vi trots det lyckades överträffa dem! Deltagarna gav utbildningen betyg 8,5 av 10 som snittvärde.

Vi gick snabbt ut med ett till datum till för dag 4, den 2 oktober. Den utbildningsdagen blev snabbt full och därför släpper vi ett datum till. Du har nu möjligheten att anmäla dig till utbildningsdagen den 19 november. Se nedan för inbjudan och anmälan:

kommunikation_o_bemotande_forts_181119.pdf

Sista anmälningsdag är den 29 oktober 2018. Utbildningen hålls av Svensson & Wikmalm och arrangeras i samarbete med Göteborgsregionens kommunalförbund (GR).