Med siktet inställt på framtida attraktiva arbetsplatser!

Västra Götaland och Hallands miljöchefer träffades den 18-19 oktober i Borås för två spännande dagar med siktet inställt på framtida attraktiva arbetsplatser. Både Naturvårdsverkets och SKL:s föreläsningar gav upphov till livliga diskussioner. Den 12 april 2019 träffas vi igen!

Varje år anordnas två gemensamma möten för miljöchefer i Halland och Västra Götaland, ett på våren och ett på hösten. Dessa möten ska skapa erfarenhetsutbyte chefer emellan och en gemensam utveckling kring ledarfrågorna.

Du som chef på miljökontor i Västra Götaland och Hallands län och motsvarande på länsstyrelsen kan räkna med att få värdefull tid att nätverka med kollegorna, inspireras av föreläsningar och uppdatera dig inom vår samverkan. Vad blir nästa steg? Det bestämmer vi tillsammans!

Höstens uppskattade chefsmöte anordnades av 7Härads chefer. Mötesanteckningar och power points från mötet ligger på nätverkets digitala samverkansyta chefsnätverkets sida på Tillsynsportalen Väst. Där hittar ni chefer alla dokument och har möjlighet att hålla igång diskussioner mellan mötena. Där kommer även utvärderingen från mötet att läggas ut. Gå in och samverkan!

 

VÅRENS CHEFSMÖTE 
Datum för vårens chefsmöte är satt till den 12 april 2019. Det är GR som anordnar och vi är i Göteborg!


Vi ses!