Mötesplats Goda exempel 2019

I november 2019 anordnas vår uppskattade regionala konferens Mötesplats Goda exempel i Göteborg. Konferensen riktar sig till dig som jobbar på miljömyndighet på kommun och länsstyrelse inklusive djurskydd, samt alla som är knutna till kontoret till exempel administratör och chefer, i Västra Götaland och Hallands län.

Under två dagar kommer vi att träffas och dela erfarenheter och lyfta fram goda exempel. Konferensen erbjuder nya tankar och perspektiv, reflektion om hur vi och andra gör, utveckling för dig och din arbetsplats. Detta är en hållplats på resan mot Det önskade läget.

Klicka här för att se vad resans mål är.


Aktuellt 2019

 

Oktober
Sista dagen för anmälan närmar sig med stormsteg, så se till att inte missa att anmäla dig senast 14 oktober. Projektgruppen har löpande kontakt med föreläsarna och utställarna och arbetar med konferensens praktiska delar.

Nästa projektgruppsmöte är den 23 oktober och då kommer vi att fortsätta planera för två riktigt bra dagar!

 

September
Inbjudan har skickats ut och anmälningarna har börjat droppa in! Sista dag för anmälan är 14 oktober.

Varje arbetsplats kan göra en eller flera posters med era goda exempel som vi ställer ut på konferensen. Posters skickar du in senast 4 november till maria.o.andersson@lansstyrelsen.se.

Den 17 september ses projektgruppen igen för att fortsätta arbeta med de praktiska delarna av planeringen av dagarna.

 

Våren-sommaren
Projektgruppen fick in över 50 goda exempel som har arbetats med under våren. Vi bokade Ami Hemviken och Johnny Sundin som inspirationsföreläsare och fick Carina Johansson som moderator. Vi kommer att fortsätta jobba under sommaren. I början av september kommer inbjudan med anmälan ut! Håll utkik!!


Januari

Projektgruppen är på gång! Vi har hunnit med att sätta ramarna för Mötesplats Goda exempel 2019, hittat inspirationsföreläsare (mer information kommer inom kort) och skickat en enkät till kontaktpersonerna och cheferna i miljösamverkan för att få in goda exempel! Utan goda exempel ingen goda exempel konferens!

Var med och skapa Mötesplats Goda exempel 2019! Se nyheten här och hur du kan dela med dig!

 

Aktuellt 2018

November

Den 23 november 2018 var det dags för projektgruppen att träffas igen. Då diskuterades vilken röd tråd som ska genomsyra konfrensen. Vi tog även fram en aktivitets- och tidsplan.

Den 9 november 2018 träffades projektgruppen för första gången för att börja planera inför Mötesplats Goda exempel 2019. Vi kom fram till vad vi vill uppnå med konferensen och tog fram en gemensam målbild. Vi kunde konstatera att vi har ett spännnade år framför oss!

 Inbjudan

 Gott exempel

Här kommer ett gott exempel från Miljösamverkan östra Skaraborg på hur de gjorde för att ta vara på alla goda exempel från Mötesplats Goda exempel 2017.

Så här gjorde vi.mp4

Copyright Miljösamverkan östra Skaraborg 2019.   

 Projektgruppen

Malin Andersson, projektledare Miljösamverkan Halland

Maria Andersson, projektledare Miljösamverkan Västra Götaland

Angelica Nordlund, handläggare Falkenberg

Elin Fredriksson, kommunikatör Miljösamverkan östra Skaraborg

Hillevi Upmanis, handläggare Länsstyrelsen Västra Götaland

Jenny Hamringe, chef Laholm

Karolina Walentynowicz, handläggare Dalsland

Puja Brobäck, handläggare Uddevalla

Susanne Carlson, handläggare Halmstad

Therese Silow, chef Svenljunga

Torbjörn Köre, handläggare Göteborg