Välkommen på årsmöte 2019!

Jönköpings län luftvårdsförbund bjuder in till årsmöte den 12 april på Burseryds bruk. I anslutning till årsmötet gör vi ett studiebesök på bruket. 

​Handlingarna till årsmötet finns att ladda ner till höger på denna sida. Plats för årsmötet är Burseryds bruk, Storgatan 15 i Burseryd.

Anmälan sker senast den 9 april på länken längst ned på denna sida eller direkt till sekreteraren (anne-catrin.almer@lansstyrelsen.se, tel: 010-22 36 396). I din anmälan ange om du tänker vara med hela dagen, om du har några allergier som vi bör ta hänsyn till och om du önskar eller kan erbjuda samåkning.

Lunch och fika ingår.

Jönköpings läns luftvårdsförbund är en ideell förening bestående av företag och organisationer (privat och offentlig sektor) som värnar om den gemensamma luftmiljön. Förbundet arbetar för att åtgärder genomförs för att förbättra luftkvaliteten och för att luftvårdsinsatserna i Sverige samordnas.  

Som medlem i Jönköpings läns luftvårdsförbund får ditt företag/organisation ett medlemsbevis som visar att ni aktivt vill främja en god luftkvalité. Detta kan ni med fördel kommunicera med intressenter, kunder och era anställda.

Program

9.15   Fika

9.45   Årsmöte

10.45 Burseryds bruks miljöarbete

11.00 Studiebesök på bruket

12.30 Lunch

Årsmöteshandlingar