Trandansen är liv, glädje och framtidstro

Trandansen som äger rum mars/april är ett makalöst skådespel och ett unikt sätt för oss alla att omfamna livet och naturen. Den har pågått sedan urminnes tider och står för ljus och hopp, särskilt i de mörkaste av tider.
Tranor står mot kvällshimmel.

I år känns tranorna och våren extra efterlängtade. Tranorna får trängas men vi människor får denna vår dansa mer utspritt. Naturen håller fortfarande öppet. D

Vi gör allt vi kan för att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det måste du också göra. Stanna hemma om du känner dig sjuk och njut istället av trandansen via webbkamerorna. På www.hornborga.com kan du följa med i dansen hemifrån.

Vi vill bidra till att stärka det redan nu hårt pressade lokala näringslivet. Besök ett lokalt företag, njut av en fika på en solig uteservering, köp med dig mat till din picknick eller ta med dig en lokal anrättning hem. Vi behöver hjälpas åt och bidra till att våra verksamheter med jobbtillfällen även fortsättningsvis skall finnas kvar och sätta guldkant på allas vår tillvaro. Läs mer om företagen runt Hornborgasjön på www.visithornborgasjon.se.

Välkommen ut i naturen!